Utan pengar i Hultsfred

Jahapp.Då var det fredag igen. Sista fedagen innan låning.. Segt som attans. Inga pengar, regn och inget att göra. Hu mycket finns det att hitta på en fredag utan pengar i regnet i Hultan? Ingenting! Det enda förslaget som är uppe nu är hockeykväll hos DjKaaz. Men hockey? Nä skulle inte tro de. Eller kanske. Borde plugga musik också. Men är så sjukt omotiverad för det. Hålla på och försöka lansera ett band som inte vil lanseras. Varför? Jo för att vi måste.

Men snart är skolan slut och sommaren börjar. Härligt! Ska bli en riktigt, riktigt rolig sommar.

Nu verkar det som om det blir tjejkväll hos fröken Hesselryd. Trevligt. Baka kaka, tjejsnack och en film. Vad slår det liksom?

Snart tar även syster yster studenten. Shit va fort det går. Oj, där kände jag mig gammal, men det gör faktiskt det.  Tre år sedan jag tog studenten är det nu. Jag vill göra det igen. Helt underbar känsla. Men nu får jag dela den med syster istället. Nästan lika underbart det.

Och det är bra nu! Allt går bra nu och allt känns väldigt bra nu. På tiden! =) 



Det går bra nu!

Jag klarade tentan! Jag var en utav få som faktiskt klarade tentan. Så sjukt underbart!! Jag är såå glad.

Men - det bästa som hänt på länge. Jag har fått nytt sommarjobb. Jag skall jobba på Diggiloo-turnén! Fatta, diggiloo!!! Underbart. Ja, lite tråkigt är det att lämna liseberg. Men denna sommaren kommer bli som att leva mitt i en dröm. Jag har alltså blivit anställd av Krall Entertainment. Stället där jag  alltid velat arbeta. Jag ska bo i turnébuss och åka runt i hela Sverige i sommar. Från Ronneby till Happaranda. Weeee!!! =) Kommer bli den bästa sommaren ever!

Finns dock någon som jag kommer sakna. Men en och en halv månad går fort! Men jag saknar reda. Men jag är glad, jag mår bra. Underbart!

Som sagt - det går bra nu!

RSS 2.0