Fest ikväll - temat är Svenskt!!

Idag har det var skola igen och en ganska seg föreläsning. Men hoppas det bättrar sig. Sen så har jag kommit igång med min träning en hel del också. Vart ute och gått mycket och simmat och cyklat och detta känns riktigt bra. Annars händer det väl inte jätte mycket här i Hultsfred. Jag och MArtina har beställt Sex and the City boxen så i helgen blir det till att bänka sig framför TV:n (eller datorn för vår DVD är paj). Ska bli sjukt kul!

Men nu är det dags för lite städning och mat för sen blir det förfest hos mig med kompisarna!! Och sedan bär det av till Metropol där det är Kick off för oss studenter och temat är Svenskt. Jag har ingen rolig utklädnad så jag blir nog bara gul och blå. Fast kanske blir det ett ikea snöre i håret..?? Hmm.. För övrigt så ska de spela svensk musik hela kvällen så jag känner att det kan bli min kväll ikväll..=)

Tillbaka i ensamheten (fast jag klarade tentan)

Nu är jag i Hultsfred igen. Ja, jag vet det är ett himla åkande på mig men det måste vara så när man är i Hultsfred. Här överlever man inte längre än ett par dagar högst ett par veckor. Men det är helt okej att vara tillbaka. Lite tomt bara. Nu börjar jag sakna Anna på riktigt. Fast ändå är det skönt att vara själv. Jag kommer de andra lite närmare då.

Skolan har också börjat igen. Vi har haft tre föreläsningar sen jag kom igår. De första var introduktionsföreläsningen i kalkylering. Det var väldigt rörigt och oplanerat så vi fick först vänta i 45 minuter för att sen få höra på information om HIK (högskolan i Kalmar) och BBS (baltic bussines school) i 20 minuter (vilken vi hörde förra terminen) så det var lite kaotiskt. Sen började i alla fall föreläsningen och vår lärare Ulla trädde fram. Hon berättade då att hon inte hade förberett någon föreläsning då hon fick uppdraget i torsdags!?! Men hon improviserade och det gick helt okej när hon strukturerat upp det lite. Hon har ju trots allt undervisat i kalkylering i 30 år. Men detta är en kurs som jag vet kommer bli tung. Men den kändes ändå intressant. Hoppas det blir bra.

Sedan hade vi en föreläsning med Putte Svensson idag. Putte Svensson var med och startade Hultsfreds festivalen för ett antal år sedan och var du huvud arrangör. Han talade om kunskap. En mycket intressant föreläsning som fick mig att fundera mycket. Han sa bland annat något som jag tyckte var väldigt smart. Han sa att skolan arbetar på helt fel sätt idag. Till exempel proven. Han anser (lite krasst) att den som fuskar sig till alla rätt  på proven är den som är den bästa. Detta beroende på att i arbetslivet är det ingen som säger till dig när du får ett uppdrag att du får endast använda dig av dina egna kunskaper som du har i huvudet, inte fråga kamraterna, använda internet, inga böcker osv. Och det har han ju rätt i. Den som lyckas bäst i den situationen är ju den som är mest kreativ och löser uppgiften bäst. Detta är värt en funderare!!

Efter Putte blev det föreläsning med Hanna (Uddevalla-Hanna =P). Här gick hon igenom lite om vad ett projekt är för något och vi fick se en projektplan som var aktuell när Rookie-festivalen startades. Och vår första uppgift är att skapa en projektplan för ett event. Jag, Martina, Sandra och Anna ska arrangera en personalfest för 160 personer med en budget på 60 000 kr. Det ska bli riktigt roligt. Vi har några riktigt roliga idéer som vi kommer använda oss av. Toppen!!

Men nu till det viktigaste av allt. JAG KLARADE MARKNADSFÖRINGSTENTAN!!! så jag är bäst. Jag var 6 poäng ifrån max på tentan så jag är grymt nöjd. Okej, det var en lätt tenta men ändå. Jag klarade den och det var viktigt för mitt självförtroende.

Och nu sitter jag ensam i min soffa och tänker. Tänker på om jag ska ringa, Ska jag ringa?

Uddevalla + sommarjobbssökande

Nu är jag i Uddevalla igen. Kom hem hit i onsdags kväll efter en låång väg hem. Riktigt skit väder var det. Men hem kom jag! Och vad har hänt här hemma då? Igår var jag på torp och inhandlade lite nödvändiga(?!?) småsaker så som en tunika, leggins, puder, sockar och ett par kalasbyxor..=) Sen bar det av ut till min mor på landet där vi spenderade kvällen med att titta på handbollen. Matchen mellan Sverige - Tyskland. Jag måste säga att vi spelade bra mot de regerande världsmästarna. Det var tugnt, men ibland var vi riktigt bra! Synd att vi förlorade bara. Men man ser att vi är på väg till toppen igen. Om ett par år kommer Sverige återigen vara ett land att räkna med inom handbollen.

Nu när jag ändå är hemma och inte har så mycket för mig (?) så tänkte jag söka lite sommarjobb. Helst skulle jag ju vilja jobba med något som har med min utbildning att göra. Men samtidigt är det inte så lätt, men jag ska kämpa för det. Har tagit kontakt med 2Entertain, det företag som vi i skolan haft sammarbete med, och hoppas kanske på ett positivt svar där. Mitt drömsommarjobb är dock att jobba med Diggiloo turnén. Det vore fantastiskt att få jobba med dem, dels för att det är ett folkligt arrangemang (och det är folkligt jag vill jobba med i framtiden) och dels för att det är en stor produktion som jag tror jag kan lära mig extemt mycket av. Jag ska ligga på och hoppas på det bästa.

Undrar vad som händer i Hultan? Det är konstigt, när man är där vill man åka hem men när man väl kommit hem så undrar man bara vad som händer där nere och om man missar nåt. Men det gör man antagligen inte, det är ju Hultsfred vi pratar om =P


Nu ska ja njuta av att vara hemma...


I have some questions to YOU

You look nice alright
And I like the way you nod after everything I say
Like it actually means something to you


And I like your record collection
Townes and Jens with a hint of Rickie Lee
And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup
but a bit too much sci-fi in your shelf with DVD's


But there are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you


Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine ?


Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet


And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?


Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?


Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?


And if I'd fall, would you pick me up?






If I'd fall, would you pick me up?




















Somebody loves you, somebody needs you

Det är tomma dagar här i Hultsfred just nu. Idag hade vi kursintroduktion för Branschkunskap II. Verkar vara en intressant kurs och kanske lite mer praktisk än den första. Hoppas det i alla fall. Våra två lärare verkade helt okej. Och ett otroligt konstigt sammanträffande är att de båda två kommer ifrån Uddevalla. Hur skumt är inte det?

Hanna (en utav lärarna) gick vår utbildning året den startade och blev sedan anställd av Rock Party. Verkar vara en kanon trevlig och kompetent tjej. Med henne ska vi jobba mycket praktiskt.

Uno (den andra) han verkar helt galen. Haha. Nä men han var nog lite nervös för vår kurs är ju på engelska. Han har dock en grym erfarenhet. Har jobbat med både Stockholms jazzfestival och som eventansvarig på skansen. Cool snubbe! Haha.

Sen händer det dock mycket på det mentala planet just nu. Mycket tankar och funderingar. Det är inte lätt att veta vad man vill. Men det betyder mycket.

Tenta + tentafest!!

Tenta i går. Den gick faktiskt ganska bra, hoppas jag! Kändes helt okej. Så skönt att den är över. Ett steg till i rätt riktning. Det är jätte skönt. Tentan handlade ungefär om de saker jag trodde. Den var ganska basic, vilket gjorde den ganska tråkig, fast bra. Jag kunde svaren.

Efter detta var det tentafest. Höjdpunkten på dagen. Det började hemma hos oss med en liten föris med goda drinkar och goda vänner. =) Sedan bar det av  till Barris och Olle-akvavit och Martini..Haha. Det var väldigt trevligt trots lite gråt och tandagnisslan. Inte från min sida dock. Själv hade jag det väldigt trevligt med många givande(?) samtal.

Idag är det dagen efter tentan och med den kommer tentaångesten. Ångesten över att inte kunna göra mer. Ångesten över att sitta fast här. Ångesten över att det känns som om allt är över. Ångesten över tomheten. Alltid likadant, men jag kan hantera den. Det är bara att ta sig igenom dagen och längta tills imorgon. Dagen eftern en tenta är som nyårsdagen - man önskar att de inte fanns.

Idag åker även Anna till Thailand i 17 dagar. Det kommer vara sjukt tomt här utan henne. Men det är roligt för hennes skull, hon behöver det.

Idag lämnade också Sebbe Hultan. Han ska flytta hem. Sebbe är en underbar kille och vän, som är tråkig att mista. Trots att vi inte var jättenära vänner så kommer han att saknas! Han behövdes här - för många. Men han komer tillbaka och hälsar på hoppas jag..=)

Nä, nu ska jag gråta till lite fler Grey´s Anatomy avsnitt och sen blir det promenad med Martina.

Ida kommer snart

Nu är det bara en dag kvar till marknadföringstentan. I morgon gäller det! Det känns faktiskt som att jag kan endel, men man vet aldrig. Jag hoppas på att jag har lite tur denna gången och får lite frågor som jag verkligen kan! Men jag kan ju allt så det ska väl lösa sug..=P nädå, men det kommer nog gå bra. Jag hoppas det. Vi har suttit nu flera dagar och nätter och läst och diskuterat i grupper, vilket känns toppen. Jag lär mig bra då har jag märkt.

Snart kommer Ida också. Tåget rullar in 16.40 på Hultsfreds station. Hon kommer få sig ett gott skratt när hon byter tåg i Nässjö och upptäcker att det är en rälsbuss hon ska åka de återstående sju milen..Haha. Och att hon måste "plinga" för att stiga av. Hahahaha. Så är det här nere i Småland.

Nu ska jag åka och hämta min utbytesstudent Lotta från Finnland så ska vi åka och visa henne "stan" och vår fina skola. Undra om hon kommer trivas? Hmm.. Vi får se.

Oh mother

She was so young with such innocent eyes

She always dreamt of a fairytale life

And all the things that your money can't buy

She thought that he was a wonderful guy

Then suddenly, things seemed to change

It was the moment she took on his name

He took his anger out on her face

She kept all of her pain locked away


Oh mother, we're stronger

From all of the tears you have shed

Oh mother, don't look back

Cause he'll never hurt us again


So mother, I thank you

For all that you've done and still do

You got me, I got you

Together we always pull through

We always pull through

We always pull through

Oh mother, oh mother, oh mother


It was the day that he turned on his kids

That she knew she just had to leave him

So many voices inside of her head

Saying over and over and over,

"You deserve much more than this."


She was so sick of believing the lies and trying to hide

Covering the cuts and bruises (cuts and bruises)

So tired of defending her life, she could have died

Fighting for the lives of her children


Oh mother, we're stronger

From all of the tears you have shed (all of the tears you have shed)

Oh mother, don't look back

Cause he'll never hurt us again (he'll never hurt us again)


So mother, I thank you (thank you)

For all that you've done and still do (still do)

You got me, I got you, (yeah you got me and I got you)

Together we always pull through.

We always pull through

We always pull through

Oh mother, oh mother, oh mother


All of your life you have spent

Burying hurt and regret

But mama, he'll never touch us again


For everytime he tried to break you down

Just remember who's still around

It's over, and we're stronger

And we'll never have to go back again


Oh mother, we're stronger

From all of the tears you have shed

Oh mother, don't look back (oh mother don't look back again)

Cause he'll never hurt us again (cause he'll never hurt us again)


So mother, I thank you (and I thank you for everything you've done)

For all that you've done and still do (together we always move on)

You got me, I got you, (you got me, I got you)

Together we always pull through (always pull through)

We always pull through

We always pull through


I love you mom


It starts in my toes, makes me crinkle my nose

Idag har det varit tenta plugg som har gällt för hela slanten!! Suttit hela dagen med marknadsföringen och det känns faktiskt okej. Det är rätt kul och intressant. Det ska lugnt bli mitt tillval i Kalmar istället för organisation. Jag tycker att det är intresant att läsa om vad  som ligger bakom all reklam som finns. Det finns många olika teorier och synsätt att använda när man sak marknadsföra en produkt eller en tjänst. För det ska man komma ihåg. Det är en vesäntlig skillnad på att marknadsföra en tjänst och en produkt!!

Nu har den värsta besvikelsen släppt från i går och jag har fåt reda på vem som vann. Det var Kristin. En kanon trevlig tjej från Jönköping. Hon var också värd detta! Min tur kommer nog. Men det känns ju sådär att ha varit en hårsmån ifrån att uppleva sin dröm. Men vänta bara jag kommer dit jag också!!


Melodifestivalen here I come - not!!

Nu är jag hemma från Stockholm igen. Jag vann inte.. men det var nära. Var en av dem i toppen. Men någon annan fick jobbet. Tyvärr. Är lite besviken men ändå väldigt nöjd med att kommit till finalen i denna stora tävling. Det var tydligen 3000 sökande på sms tävlingen och 400 som skickade in CV, så jag är grymt nöjd ändå! Men det är klart man hade velat vara med. Men förhoppningsvis kommer det fler chanser. Det gör det! Hur som  helst var det väldigt roligt i Stockholm. Jag träffade många trevliga människor och lärde mig endel om mig själv. Hade en kanon dag! Och nu har telia och Dist fått upp ögonen för mig och man kan ju hoppas på ett sammarbete i framtiden.

Och bara så ni vet. Bästa schlagerlåt är "É det det här du kallar kärlek" av Monika Thörnell och Lasse Holm =)

El Stockholmo

Nu bär det strax av till stora huvudstaden.. 14.14 går tåget mot linköping för att där byta till X2000 till Stockholm. Känns oerhört spänannde och roligt. Jag är inte så nervös ännu men det kommer nog i morgon. Jag försöker ta det hela med ro - trots att jag har en tiondels chans att uppfylla min dröm. Men inga förhoppningar, nej, nej.

Ha det nu så bra, så lovar jag att uppdatera er igen i morgon kväll när jag är hemma!!

Bohusläningen

Jag fick nyss ett mess från hon som är ansvarig för praktikplatsen på melodifestivalen.. Bohusläningen hade hört av sig och ville ha mitt nummer. De kommer formodligen att kontakta mig snart. Haha. Va konstigt att det är sånt intresse för det här. Men ganska kul! =)

Vi är färdiga med vår partnerskapsuppgift nu också! Så det känns också toppen bra. Skönt att ha en dags marginal.

Sen så är ju det bästa det som våra lärare, Jonas Bjälesjö och Daniel Johansson, skrev om vår hemtenta på mailen:
"Detta är det bästa resultatet jag haft någon gång på hemtentan! Det gör en lärare stolt och nöjd! Det gäller även Daniel som skrev så här i ett mail till mig:   -Detta är nog den bästa omgången jag någonsin haft. Mycket imponerad av många i den här klassen. Kul!"

Känns ju alltid extra roligt då!!

= en bra dag!


som vanligt i Hultsfred

Allt är som vanligt här nere. Plugg, plugg, plugg och fest!! Haha. Det är ungefär det som händer just nu. Fast mest plugg är det. Har ju tenta på lördag och ett inlämningsarbete tills på tisdag så det är fullt upp som vanligt. Men det känns ändå rätt kul nu. Jag var rätt depp över den kuggade omtentan de första två timmarna och det svider fortfarande ibland när jag tänker på det men vad ska man göra? Jag ger inte upp i första taget! Jag vill istället "ge igen" på denna tenta. Den handlar som sagt om marknadsföring och jag hoppas det går bra. Känns rätt okej och roligt nu..=)

Nu är det bara en dag kvar sen åker jag till Stockholm!! Ska bli så kul. Jag längtar verkligen!! Underbart. Weeee..=) Undra vad vi ska få göra? Det jag vet är att vi är uppdelade i olika grupper och att vi ska göra nåt. Haha.

Och jag klarade min hemtenta!! Underbart det med!! Det behövdes verkligen. Jag fick ett starkt godkänt på hela kursen så jag är grymt nöjd! Nu har jag två kurser avklarade!

Men nu över till marknadsföringen..

Tjing!

Grammis 2008

Jag glömde ju i förra inlägget att skriva om Gramisgalan som gick av stapeln igår (9/1-08). Vi satt då tio musiknördar från Hultsfred och käkade tacos och analyserade det vi såg. Det som fick mäst uppmärksamhet och kommentarer var ändå Carl Bildts kavaj. Var hittade han den egentilgen? Det var det fulaste jag sätt på länge. Haha. Men för att övergå til musiken så fick ju Salem Al Fakir fyra grammisar. Detta var väl inte helt oväntat då han är en otroligt musikalisk kille som verkligen älskar det han gör. Han är värd de där priserna! Sen så tog ju Annika "Säkert" Norlin hem årets textförfattare och årets kvinnliga artist. Bra där! Hon är VERKLIGEN värd de priserna. Hennes texter är inte som någon annans. Jag menar hennes "Allt som är ditt" är en utav de bästa låtarna som finns. 

"Tänk om du hade gått en annan väg eller inte vart så korkad att gå ute själv. Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta. Det måste va ditt fel, det måste va ditt fel. Vem skulle trott dig, du fyllde i blanketten som inget och sen så var det borta, ALLT SOM VAR DITT"


Kent
tog ju hem både årets platta och årets grupp och det märks ju att Svenska folket fick vara med att rösta i år. Inte för att Kent inte är värda sina priser eller att de inte är bra, men det är bara så jätte tydligt vilken genomslagskraft den kommerciella radion har.

Sist men absulut inte minst gick ju årets låt till Lars Winnerbäck och Miss Li "Om du lämnar mig nu" En oerhört fin låt som jag och tydligen många med mig har älskat sen första gången man hörde den. Lite otippat då jag trodde att priset skulle gå till The Ark och "the worring kind" Men icke! Men efter en andra tanke försår jag ju varför de inte vann. Den är för uttjatad nu, tyvärr!! Det är en bra låt men folk har tröttnat. Men grattis Lassa och Miss Li!!

Sen så måste jag ju säga att Adam och Gry gjorde bra ifrån sig. De är ett trevligt par och kan verkligen det där med TV och direktsändning. Allt som allt var det en lyckad afton!

När livet är pest, fyllan värmer bäst..

Nu har jag äntligen tagit mod till mig att gå in på min blogg för att skriva. Jag har inte vågat innan. Jag anläde efter en GALEN bilresa hit till Hultan. (bilresan inkluderade mig, anna, kaasinen och sebbe + massa packning = helt galet) Fick av Sebbe reda på att resultat av hemtentan gick att hämta på BBS hemsida. Ojojoj.. Det tog mig lång tid innan jag ens vågade gå in och titta om jag hade klarat det. För denna tentan betydde mycket för mig. Att kugga första var okej, men det skulle inte kännas okej att kugga omtentan också. Hur svår skulle det vara liksom? Efter många om och men kollade i alla fall Anna mitt resultat. Och gissa vad... jag KUGGADE!! Fan också! (ursäkta språket) Men jag blev så himla ledsen och arg på mig själv. Jag ÄR så himla besviken, ledsen och arg på mig själv. Jag skulle ju klara den här. Varför gjorde jag inte det? Återigen; hur svår ska det vara? Tydligen skitsvårt. Jag vet inte men jag antar att jag pluggar på fel sätt. Fast jag vet inte. Något gör jag ju fel i alla fall. Till nästa tenta har jag bestämt mig för att diskutera med klasskompisar mycket mer än vad jag gjorde sist. Ventilera lite och se så man fattat rätt. Jag tror att jag blir så uppstressad när vi ska ha tenta att jag blockerar mig, att jag inte får in det jag läser. För jag läser. Det är nästan det som är det värsta. Om jag hade vetat att jag inte pluggat och fattat att jag borde kugga så hade det varit en sak, men nu pluggar jag faktiskt och ändå går det inte! Men men det är bara att ta nya tag och hoppas på nästa tenta. Det som är mest irriterande är at allt annats runt omkring går så himla bra och så ska jag inte klara det avgörande liksom. Blääääää!!!!

Hur som helst så sitter jag här nu igen med näsa i böckerna. Nu är det marknadsföring som gäller och jag hoppas på den. För tillfället känns det helt okej, så jag litar på den känslan. I alla fall för nu. Men hur kommer det egentligen gå? Jag klarade inte en tenta med svensk litteratur och nu ska vi ha en på engelsk litteratur. Är det meningen att det ska gå bättre då? (frågade hon med endast godkänt i engelska på gymnasiet = mitt svagaste ämne) Antagligen går det skit bra!!

Sen så har ju jag och Anna börjat med GI. Vi ska bli snyggare till sommaren. Men det är ganska knepigt att vänja om kroppen från en sorts mat till en annan. Jag är konstant hungrig. Eller jag är nog inte hungrig men det känns så. Haha. Vi får hoppas att det ger resultat i alla fall.. =)

Nu tillbaka till Kotlerträsket. Jag ville bara uppdatera er om hur det gick med omtentan (= åt helvete om det är någon son missat det)

Ja just det; våra utbytesstudenter kommer på tisdag. Jag är fadder (tillsammans med Fredrik) till en finska, Lotta. Hon kan dock svenska, så där försvann min tänkta övning. Haha. Men det ska bli kul i alla fall. Hoppas hon är trevlig. Det kommer även fyra andra, de lite mer långväga. Kul att få lite nya ansikten att bekanta sig med!

Tänk positivt!

Jag kan plugga, jag är inte rädd!!!

The time is running out and we still have to say goodbye

Nu bär det snart av till Hultsfred igen, i morgon närmare bestämt. Ska bli riktigt kul. Vi ska starta med en "välkommen tillbaks till Hultan" middag hemma hos mig och Anna. Blir nog en del folk. Hoppas det.

Det är bara ett problem. Hur ska vi få plats i bilen ner? Jag har en STOR resväska som ska med + två papperspåsar med julklappar. Anna har två väskor + två papperspåsar med julklappar. Okej, ni tänker "vadå, det är väl inget problem..?" MEN vi ska hämta upp två killar i Göteborg också + deras packning. Ojojoj.. Hur ska detta gå? Det går nog as bra. Det är ju jag som kör..=P

Vi ska även i morgon äta på McDonalds för sista gången på länge. Anledningen till detta är bland annat att det finns inte något McDonalds på 10 mils radie om Hultsfred. Men den huvudsakliga anledningen är att vi ska bli hälsosamma. Ingen skräpmat, inget godis, bara massa frukt och annan kaninmat. Och så ska vi på allvar börja träna. Träningskortet användes ju lite sisådär förra terminen. Men det ska det bli ändring på. Beach 2008 - here we come.

Sen så måste jag ju bara säga hur stolt jag är över min mamma. Hon har slutat röka!! Jag blir så stolt. Jag vill ju ha kvar dig länge till.. och det vet jag att jag kommer få. Älskar dig!

" ...du är rätt ung, jag är äldre än du, men du röker så jag skulle säga att vi är plus minus noll.."
- Säkert! (Vi kommer att dö)

En av de bästa låtarna! Säkert är bra, väldigt bra. Är väldigt ledsen över att jag missade hennes konsertturné i höstas. Hade vart roligt att se. Men jag fick ju se henne på Parksommar och då var ju även Moneybrother och Salem med så det var ju ett plus.


En av de bästa låtarna nu är Goodbye Philadelphia. Den bara måste höras. Sök på den på youtube och ni kommer att gråta! Underbar.

"And I would lay your body down and rock your tears away
But it's much too late for now to be like yesterday
And the time is running out and we still have to say
Goodbye"
- Peter Cincotti (Goodbye Philadelphia)

Bara några timmar kvar nu sen åker jag ju till skogen igen. Det har vart jätte roligt hemma och jag har hunnit med mycket. Träffat alla jag velat träffa, åkt dit jag velat och varit i Branäs, så nu är det på tiden att åka tillbaka till Hultan. Men jag ser redan fram till nästa gång jag får åka hem.

Saknar er redan!

Love you


Melodifestivalen here I come!!

Jag gick vidare i tävlingen om praktikplats på melodifestivalen!! Jag är så lycklig!! Jag vet att jag inte har fått och det kommer jag förmodligen inte få heller men jag hoppas!! Det gör jag verkligen. Jag ska göra mitt absolut bästa på intervjun i Stockholm nästa vecka. Det hade vart en dröm som går i uppfyllelse. Jag blev så glad när de ringde ifrån Stockholm i morse. De nämnde också någonting om att pressen kommer att kontakta mig. Hjälp!! Att det brukar vara ett ganska stort intresse när det gäller detta. Haha. Jag i tidningar. Haha, vilket skämt!! Men nu är det bara jag och 9 till kvar i tävlingen, från början var det lite över 500 sökande, så nog ska jag kunna slå resten också. Tycker ni inte det?

Nu ska jag i alla fall se på film med min mammi =) Sen blir det plugg, och plugg igen i morrn.. Men nu känns det som jag klarar allt.

Bästa nyår nånsin!

Nu är jag hemma igen, från fem helt galna dagar i Branäs. Men så kul vi hade! Åkte till min underbara klasskompis Catrin för att fira nyår med henne och hennes vänner. Det visade sig vara jag, Catrin, Anna och Martina och ett helt gäng galna killar (14 stycken närmare bestämt!) och två flickvänner. Underbart! Haha.

Vi festade i dagarna fyra (fast jag var nog ändå en av de nyktraste) och hade otroligt roligt. Det blev skidåkning på nyårsafton i ett kanon väder. Solsken och -7 grader. Det var perfekt. Sen bar det av på After Ski och riktigt röj!! Efter det vidare hem till stugan för nyårssupé och en riktig fest. För att sen återvända till puben och fira in det nya året. För att sen återigen återvända till stugan och fortsätta festen. En toppen dag helt enkelt!
(dagen blev inte lika lyckad kan jag säga..=P)

Vad kan jag berätta mer..? Fest, fest, fest och så rotvältsrunkern förstås.. Haha. Jag har levt i en Smala Sussie film dessa dagar för alla goa killar och tjejer kom från Karlstad. Perfekt!

Jag hade helt enkelt den bästa nyårn på länge, tack alla för det!!

Nu ska jag vara hemma i Uddevalla tills på onsdag för att sen fortsätta ner till Hultan och påbörja min andra termin på Music and Event Managent. Känns ganska bra faktiskt.

OCh föresten, jag kanske har glömt att nämna det, men jag gick vidare i utagningen om praktikplatsen på melodifestivalen =). Så nu är det bara hoppas ¨på att komma till Stockholm på intervju.

Over and out!
//Sofia

RSS 2.0