Murran är här!!

Nu har hon kommit min murra, Ellinor!  =)  Skit kul är det!! Jag och Anna hämtade henne på tågstationen igår.. så åkte vi hem och sackade ikapp oss. Idag har hon vart med i skolan. Vi hade föreläsning med Bjälesjö och han snackade massor om image.. Det var nog ändå en av de bästa hon kunde vart med på. För att fatta nåt. Efteråt tog vi en tur till Vimmerby. Där gick vi igenom stadens affärer på si så där en timme... Haha. Sen frågade Ellinor lite chockat: "Är det slut nu?" =)

På väg hem stannade vi till på systembolaget och köte en flaska vin. Så nu blir det snart "Frustrerte Fruer" (som det heter på norska..ahaha.. alltså desperate housewifes) och ett glas vin. Ska bli gott!

Vi har semenarium i morgon igen.. I marknadsföring. Vi har skrivit och ska prata om Estrella. Hur deras omvärld ser ut och vad som påverkar deras marknadföring. Ska bli ganska intressant att se vilka företag de andra grupperna har tagit och hur mycket fakta de har fått tag på. Det är i och för sig ett litet arbete på fem sidor men det ska ju ändå göras. Efter detta är det ingen inlämning på någonting förrän om TVÅ veckor. Det ska bli såå skönt at kunna åka till Stockholm utan dåligt samvete! =)

Nä, nu ska jag korrekturläsa det sista om Estrella och sedan gå och korka upp vinet!!

Later..
//Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0